Επιστροφή στις ρίζες για το νέο Call of Duty: World War II

Αύριο αναμένεται η επίσημη αποκάλυψη του Call of Duty WWII με το επίσημο site του τίτλου να κάνει αναφορά σε εμβληματικές μάχες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως η απόβαση στη Νορμανδία, με τους παίκτες να ζουν, ξανά, όλες τις μεγάλες στιγμές εκείνης της περιόδου.

Την ανάπτυξη του φετινού τίτλου έχει αναλάβει η Sledgehammer Games, η οποία εργάζεται επάνω του εδώ και τρία χρόνια, και η κυκλοφορία του θα γίνει πιθανότατα το Νοέμβριο, όπως κάθε χρόνο δηλαδή.

Από το υλικό που έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, φαίνεται πως το CoD: WWII θα έχει ένα co-op mode, το οποίο θα διατίθεται σε όσους ενδιαφέρονται και δεν θα είναι απαραίτητο για την πρόοδο στο κεντρικό campaign.

Το Call Of Duty θα μεταφέρει τους παίκτες και πάλι στο γνώριμο σκηνικό των μαχών του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ οι πρώτοι που θα μπορούν να το παίξουν θα είναι όσοι γραφτούν για μία private beta έκδοση, η οποία και θα ξεκινήσει να διατίθεται στις 2 Νοεμβρίου.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποιες πλατφόρμες θα μπορεί να παίξει κανείς το νέο τίτλο του Call Of Duty, αλλά το PS4 και το Xbox One θεωρούνται δεδομένα. Οι πρώτες διαρροές μιλούν για μία έκδοση του Xbox One, αλλά δεν αποκλείεται με την έναρξη της διάθεσης του νέου τίτλου να εμφανιστεί και η έκδοση για το PC.

Written by
Senior editor ειδικός σε θέματα hardware και software, παρέχει πληροφορίες και συμβουλές για να κρατάει ενημερωμένους τους αναγνώστες του

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.