Η νέα GoPro Hero 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017

Με τα προβλήματα της GoPro Hero 5 στην παραγωγή και την ανάκληση των Karma drones, το 2016 δεν ήταν καλή χρονιά για την εταιρία, με πολλούς να ανησυχούν αν αυτό θα είχε επίπτωση στο λανσάρισμα των νέων της προϊόντων, αφού είχε και απώλειες $116 εκατομμυρίων.

Βελτιώσεις αναμένονται τόσο στο πεδίο της αυτονομίας της μπαταρίας, ειδικά κατά τη λειτουργία του GPS και του WiFi, ενώ θα συνεχίζει η προσφορά της συνδρομητικής χρήσης της υπηρεσίας GoPro Plus για το uploading των βίντεο και των φωτογραφιών που τραβά μαζί της ο κάτοχός της.

Μέσα από την επίσημη επιβεβαίωση του διευθύνοντα συμβούλου της GoPro, Nicholas Woodman, αποκαλύφθηκε ότι η νέα ναυαρχίδα της οικογένειας καμερών της GoPro, η Hero 6, θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στο έτος, χωρίς να διευκρινίζεται με σαφήνεια το πότε ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε να τη δούμε να γίνεται διαθέσιμη. H Hero 6 αναμένεται να προσφέρει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με το μοντέλο Hero 5, ανατρέποντας την έντονα πτωτική οικονομική της πορεία.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.