Η GIGABYTE θα παρουσιάσει τη δική της πρόταση για τους νέους AMD Ryzen

Η GIGABYTE όπως και πολλές άλλες εταιρίες του χώρου αναμένεται να παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις για το AM4 socket της AMD, υποστηρίζοντας έτσι πλήρως τους Ryzen CPUs. Η GIGABYTE δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook τη φωτογραφία ενός νέου mobo της σειράς Aorus, που βασίζεται στο high-end chipset X370 της AMD και η GA-AX370-Gaming 5 ενδέχεται να είναι η πρώτη μητρική για τη νέα πλατφόρμα. Η μητρική φέρει το X370 chipset της AMD και ενσωματώνει τρεις μεταλλικά ενισχυμένες PCIe και τέσσερα DIMM slots.

Κύριο στοιχείο είναι ο RGB φωτισμός όπου θα υπάρχει τόσο στα DIMM slots, όσο και στο σημείο των VRM αλλά και κάτω από τα δύο πρώτα PCIe slots δίνοντας έτσι μια ξεχωριστή νότα στο σύστημα.

Αναμένεται πως σύντομα θα έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας ίσως κοντά στο τέλος του τρέχοντος μήνα, δηλαδή λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία των επεξεργαστών Ryzen.

16722390_10154173431207120_8270951488063350994_o.jpg

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.