Με το DJI Goggles ελέγχετε το drone σας με τις κινήσεις του…κεφαλιού

Η εταιρεία DJI κυκλοφόρησε και επίσημα πλέον ένα VR-Headset που το ονομάζει DJI Goggles και που προβάλει την κάμερα του drone με ποιότητα βίντεο 1080p σε κάθε μάτι, η οποία όπως ισχυρίζονται, ισοδυναμεί σαν να κοιτάζετε μια οθόνη home theater 216 ιντσών από 3 μέτρα μακριά.

Τα γυαλιά αυτά δεν σας επιτρέπουν μόνο να βλέπετε τι τραβάει κάθε στιγμή η κάμερα του τηλεκατευθυνόμενου drone, αλλά έχουν μετατρέψει επίσης το κεφάλι σας ως μια μονάδα ελέγχου κίνησης, εκτροπής και κλίσης της κάμερας του drone. Η συνδυασμένη εμπειρία, σύμφωνα με την DJI, είναι απίστευτα συναρπαστική.

Το VR headset έχει ανάλυση 1920×1080 pixels, touchpad για εύκολη πλοήγηση στο μενού, υποδοχή για θύρα ακουστικών, microSD, θύρες HDMI και microUSB. Υπόσχεται έως και 6 ώρες διάρκεια χάρη στην μπαταρία 9440mAh. Διαθέτει 3 viewing modes: 720p ανάλυση στα 60fps, 720p στα 30fps ή 1080p στα 30fps.

Το DJI Goggles είναι συμβατό με Mavic Pro, Phantom 4 και την σειρά Inspire. Το minimum latency είναι 110ms, στα 720p / 60fps του Mavic Pro, και φτάνει έως και 190ms στη σειρά Inspire με την ίδια ανάλυση και framerate.

Τα DJI Goggles θα κυκλοφορήσουν στις 20 Μαΐου στην τιμή των $449.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.