Νέο trailer για το Mass Effect: Andromeda

H BioWare σε συνεργασία με την EA, δημοσίευσαν πολλές νέες πληροφορίες για το άκρως αναμενόμενο Mass Effect: Andromeda. Συγκεκριμένα είδαμε το Official Cinematic Reveal Trailer  του τίτλου με ελάχιστα gameplay πλάνα, ενώ αποκαλύφθηκαν οι ηθοποιοί που έχουν αναλάβει τα voice overs των πρωταγωνιστών και οι εκδόσεις του παιχνιδιού.

Το cinematic trailer παρουσιάζει αρκετά από όσα θα ζήσουμε στο παιχνίδι: εξερεύνηση του διαστήματος, μάχες με μια μεγάλη γκάμα όπλων και μια πρώτη ματιά στους εχθρούς που θα συναντήσουμε στο ταξίδι μας.

Επίσης, τα Mass Effect 2 και Mass Effect 3 είναι πλέον διαθέσιμα στο Xbox One, μέσω του Xbox 360 Backwards Compatibility. Περισσότερο υλικό αναμένεται να παρακολουθήσουμε από το Mass Effect: Andromeda την 1η Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης The Game Awards.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2017 για PC, PlayStation 4, Xbox One, αλλά και για το PlayStation 4 Pro -με μια πιο «καλογυαλισμένη» έκδοση.

Λίγα λόγια για το Mass Effect Andromeda

Επρόκειτο για το sequel της τριλογίας Mass Effect η οποία αναπτύχθηκε από τις εταιρίες BioWare, Edge of Reality και Demiurge Studios. Tο Mass Effect 1 κυκλοφόρησε το 2007 από την εταιρία Microsoft Game Studios και τα υπόλοιπα από την Electronic Arts έως σήμερα. Το main story του παιχνιδιού, συνοπτικά, πραγματεύεται τον Commander Shepard να προσπαθεί να προστατεύσει τον γαλαξία υπό την απειλή των Reapers. Το sequel, χρονολογικά, λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα της τριλογίας στον γαλαξία της Ανδρομέδας.

Written by
Senior editor ειδικός σε θέματα hardware και software, παρέχει πληροφορίες και συμβουλές για να κρατάει ενημερωμένους τους αναγνώστες του

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.