Στις 27 Ιουλίου αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι επεξεργαστές AMD Ryzen Threadripper

H AMD ενδέχεται να ανακοινώσει τους HEDT (High-End DeskTop) επεξεργαστές Ryzen Threadripper που απευθύνονται σε power users και enthusiasts στις 27 Ιουλίου.

Στις 27 Ιουλίου, θα μπορείτε να αγοράσετε συγκεκριμένα μοντέλα Threadripper σε συσκευασίες PIB (retail) καθώς και “έτοιμους” υπολογιστές gaming ή σταθμούς εργασίας από καταξιωμένες εταιρείες του χώρου επίσης.

Η AMD αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά τέσσερα μοντέλα, δύο 12-core και δύο 16-core, ωστόσο πρόκειται να κλείσει το 2017 με εννέα συνολικά επεξεργαστές Ryzen 9 Threadripper διαθέσιμους στην αγορά, οι οποίοι θα συνεργάζονται με motherboards που βασίζονται στο chipset AMD X399 και θα κάνουν χρήση του socket TR4 (SP3r2).

Οι επεξεργαστές του είδους θα είναι… τεράστιοι σε μέγεθος, με την εταιρεία να προτιμάει για την κατασκευή τους την λογική MCM (Multi-Chip Module) χρησιμοποιώντας δύο οκταπύρηνα dies τύπου “Summit Ridge” (στην περίπτωση του 16-core μοντέλου).

Επίσης, οι νέοι επεξεργαστές Ryzen Threadripper θα είναι οι πρώτοι που χρησιμοποιούν land-grid array (LGA) όσον αφορά στο interface του socket και δεν χρησιμοποιούν τους παραδοσιακούς ακροδέκτες. Τώρα, οι ακροδέκτες, όπως και στην περίπτωση της πλατφόρμας της Intel θα βρίσκονται στα motherboards ενώ οι διεπαφές θα βρίσκονται στην συσκευασία του επεξεργαστή. Οι νέοι AMD Ryzen R9 Threadripper όπως αναφέραμε θα βασίζονται στο socket TR4 (SP3r2) που διαθέτει 4094 ακροδέκτες.

 

 

πηγή: insomnia.gr

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.