Τα Instant Games του Messenger είναι πλέον διαθέσιμα για όλους τους χρήστες

Έξι μήνες μετά την παρουσίαση των Instant Games στο Facebook Messenger στις ΗΠΑ, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε πως πλέον θα είναι διαθέσιμα για όλους τους χρήστες.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στο Facebook News Feed και στο Messenger και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε πιέζοντας το εικονίδιο του game controller που είναι ενσωματωμένο κάτω από το πλαίσιο πληκτρολόγησης ενός μηνύματος.

Η λειτουργία Instant Games περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή περίπου 50 παιχνίδια όπως Pac Man, Space Invaders και Words with Friends, και υποστηρίζεται από συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android 5.0+ ή iOS 8+.

Για να παίξετε θα πρέπει να αναβαθμίσετε την εφαρμογή στην τελευταία έκδοση (μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα το update σε όλους), στη συνέχεια να ανοίξετε μια συνομιλία και εκεί θα δείτε το νέο εικονίδιο με το τηλεχειριστήριο. Επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε και μόλις ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας, ο συνομιλητής σας θα δει το σκορ και αν το επιθυμεί μπορεί να παίξει άμεσα για να σας νικήσει.

Τέλος, το Facebook υποστηρίζει ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα προστεθούν και πιο πολύπλοκα παιχνίδια και λειτουργίες για να κρατήσει το ενδιαφέρον των χρηστών του αλλά και που θα προσφέρουν στους developers τη δυνατότητα να προσθέτουν νέες πίστες και επιτεύγματα.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.