Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και για το Playstation 3

Αν και ακόμα δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, η Sony ετοιμάζεται, να σταματήσει την παραγωγή του PS3 μέσα στο 2017.

Μετά από 10 χρόνια κυκλοφορίας, η Sony συνηθίζει να ολοκληρώνει τον κύκλο ζωής των προϊόντων της οπότε το Νοέμβριο που το Playstation 3 κλείνει τα 10 χρόνια ζωής του η Sony δεν αποκλείεται να σταματήσει την παραγωγή του.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation 3, η Sony έχει διαθέσιμο μόνο το μοντέλο με τα 500GB αποθηκευτικό χώρο, το οποίο και αυτό, έχει πολύ λίγα διαθέσιμα αποθέματα.

Η εταιρία προετοίμαζε το έδαφος για την απόσυρση του PS3 εδώ και καιρό. Κυκλοφόρησε τον τελευταίο της first-party τίτλο για την κονσόλα τον Οκτώβριο του 2016, έχει σταματήσει να δίνει αναβαθμίσεις λογισμικού ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε ότι από τον Αύγουστο οι χρήστες δεν θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία PlayStation Now.

Σχεδόν 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το PS3 είχε πουλήσει παραπάνω από 85 εκατομμύρια κονσόλες.

Written by
Senior editor ειδικός σε θέματα hardware και software, παρέχει πληροφορίες και συμβουλές για να κρατάει ενημερωμένους τους αναγνώστες του

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.