Ανανεωμένος σχεδιασμός για το Skype με νέες δυνατότητες

Μέσα στη χρονιά η Microsoft έκανε διαθέσιμη μια νέα δοκιμαστική έκδοση του Skype για Windows, με νέα εμφάνιση και λειτουργίες, αφήνοντας σιγά σιγά στην άκρη την κλασική εφαρμογή που είχε εδώ και αρκετά χρόνια. Πλέον η έκδοση αυτή πέρασε στην τελική της έκδοση και είναι διαθέσιμη για Mac, Windows 10, Windows 8, Windows 7 και Linux.

Αν και η νέα έκδοση έρχεται αναβαθμισμένη και ανανεωμένη, δε διαθέτει όλες τις λειτουργίες που έχουμε δει στα κινητά, όπως για παράδειγμα το «Highlights», αντίστοιχο των Snapchat Stories.

Υπάρχει δυνατότητα για επιλογή διάφορων χρωμάτων ανάλογα με το άτομο, themes, stickers, gifs, ό,τι δηλαδή προστάζει η μόδα των IM το 2017. Σημαντική προσθήκη είναι η κατηγοριοποίηση όλων των διαμοιραζόμενων links/αρχείων σε κατηγορίες, ώστε να μπορείς να βρεις ευκολότερα κάτι που έχεις μοιραστεί με τον άλλον στο παρελθόν.

Τη νέα έκδοση μπορείς να την κατεβάσετε απευθείας από το site, ή να περιμένετε μέχρις ότου αναβαθμιστεί αυτόματα.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.