Apple Watch Series 2

Το Apple Watch Series 2, όπως ονομάζεται, παρουσιάστηκε στην κατάμεστη από δημοσιογράφους αίθουσα Bill Graham, στο Σαν Φρανσίσκο.

Το δεύτερης γενιάς μοντέλο, εξοπλίζεται με έναν ταχύτερο, διπύρηνο επεξεργαστή, βελτιωμένα γραφικά και GPS, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον υπολογισμό του ρυθμού, της απόστασης και της ταχύτητας όταν τρέχουμε ή κάνουμε ποδήλατο.

Ωστόσο, το χαρακτηριστικό που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον είναι αναμφίβολα η αδιαβροχοποίηση σε βάθος έως και 50 μέτρων. Οι χρήστες μπορούν να το φορούν ακόμη κι όταν κολυμπούν ή κάνουν μπάνιο. Έτσι, η συσκευή θα υπολογίζει πόσες θερμίδες καίμε, όταν κολυμπάμε!

Ο ταχύτερος επεξεργαστής και το λογισμικό WatchOS 3 που καταφτάνει και στα παλιότερα ρολόγια στις 13 Σεπτεμβρίου, θα βελτιώσει τις επιδόσεις στις εφαρμογές αλλά και στην πλοήγηση. Αναβαθμισμένη θα είναι και η οθόνη στο νέο Apple Watch, όντας δύο φορές φωτεινότερη. Για την ακρίβεια, η Apple δήλωσε ότι είναι «η φωτεινότερη οθόνη που η Apple έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε οποιοδήποτε προϊόν».

Παρά τις φήμες περί του αντιθέτου, η Apple αποφάσισε να μην δώσει δυνατότητες συνδεσιμότητας μέσω κάρτας τηλεφωνίας. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή θα πρέπει και πάλι να συνδέεται με ένα iPhone προκειμένου να χρησιμοποιηθούν οι περισσότερες από τις δυνατότητες που προσφέρει.

Το Apple Watch Series 2 θα γίνει διαθέσιμο προς 369 δολάρια σε τρεις εκδόσεις: από αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι κι ένα νέο κεραμικό μοντέλο, που όπως δήλωσε η εταιρεία, θα είναι 4 φορές πιο ανθεκτικό από το ατσάλι. Όπως και ο προκάτοχός του, θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη, 38mm και 42mm.

Παράλληλα, θα υπάρχει και μια έκδοση Apple Watch Nike+, ειδικά σχεδιασμένη για δρομείς, καθώς θα εξοπλίζεται με ξεχωριστά χαρακτηριστικά για δρομείς από την γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών. Θα γίνουν διαθέσιμα με την ίδια τιμή, 369 δολάρια.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.