Η EA Sports ανακοίνωσε το FIFA 18 World Cup … και είναι δωρεάν!

Η EA Sports ανακοίνωσε το World Cup 2018 το οποίο θα διατεθεί μέσω ενημέρωσης και θα είναι δωρεάν για download από τους κατόχους του FIFA 18. Θα μπορείτε να επιλέξετε μία από τις 32 ομάδες που έχουν προκριθεί στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση και να την φτάσετε μέχρι τον τελικό της Μόσχας ώστε να σηκώσετε την πολυπόθητη κούπα.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και τα 12 επίσημα στάδια ενώ τα modes που θα είναι διαθέσιμα είναι τα FIFA World Cup Kick-Off (offline), FIFA World Cup Tournament (offline), και FIFA World Cup Ultimate Team. Το τελευταίο θα περιλαμβάνει ένα νέο σύστημα βασισμένο στις Εθνικές και τις συνομοσπονδίες και όχι σε ομάδες και πρωταθλήματα, με εντελώς καινούργιο chemistry system και νέα player items και ratings.

Θα είναι διαθέσιμο από τις 29 Μαΐου για Playstation 4, Xbox One, PC και Nintendo Switch. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της EA.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.