Έντονη δράση και ασταμάτητες εκρήξεις στο νέο Just Cause 4

Η Avalance Studios αποκάλυψε στην Ε3 2018 το νέο παιχνίδι της σειράς Just Cause, το Just Cause 4. Στο trailer που προβλήθηκε η υπεύθυνη εταιρεία για την ανάπτυξη του παιχνιδιού μάς έδωσε μια γενική εικόνα για το gameplay αλλά και το εκρηκτικό του περιβάλλον.

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του Just Cause 3, όπου ο παίκτης μπορούσε ουσιαστικά να κάνει ότι θέλει σε ένα αχανές open-world κόσμο, το ανανεωμένο Just Cause έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά προσθέτοντας νέους τρόπους…καταστροφής. Η αλήθεια είναι ότι η σειρά δεν έχει πείσει ούτε τους κριτικούς αλλά ούτε και αυτούς που αρέσκονται σε action παιχνίδια με μπόλικη δράση. Παρόλα αυτά έχει καταφέρει να κερδίσει ένα σταθερό κοινό που το ακολουθεί πιστά τα τελευταία χρόνια.

Για άλλη μια φορά λοιπόν ο Rico θα σπείρει τον όλεθρο σε οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά του με το gameplay να περιλαμβάνει πάλι αλεξίπτωτο, grappling hook, wrecking balls, διαφόρων ειδών οχήματα και νέα μαχητικά αεροπλάνα για έντονη δράση και ασταμάτητες εκρήξεις.

Το Just Cause 4 κυκλοφορεί στις 4 Δεκεμβρίου για PC, Xbox One και PS4.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.