Έρχονται τα κινητά χωρητικότητας 512GB

Μάλλον ήταν θέμα χρόνου να κυκλοφορήσει ένα κινητό που να έχει τον αποθηκευτικό χώρο ενός…υπολογιστή. Φήμες αναφέρουν πως ήδη η Huawei ετοιμάζει μία συσκευή χωρητικότητας 512GB. Είναι πράγματι εντυπωσιακό αν αναλογιστούμε πως τα κινητά θα έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης από τα περισσότερα μοντέλα MacBook Pro.

Το επερχόμενο τηλέφωνο της Huawei εμφανίστηκε τον προηγούμενο μήνα στην ιστοσελίδα της κινεζικής ρυθμιστικής υπηρεσίας TENAA. Το PhoneRadar από την άλλη ανέφερε πως το νέο κινητό θα έχει μνήμη 6GB RAM και 512GB αποθήκευσης. Πιθανότατα δεν θα είναι το επικείμενο P20, δεδομένου ότι από τις διαρροές γνωρίζουμε πως θα κυκλοφορήσει σε δύο μοντέλα των 64GB και 128GB , αν και θα μπορούσε να είναι η Porsche έκδοση του P20, που σίγουρα θα προσφέρει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά.

Η Samsung άρχισε να κατασκευάζει δίσκους χωρητικότητας 512GB για κινητά τηλέφωνα από το Δεκέμβριο αλλά δεν γνωρίζουμε αν οι συγκεκριμένοι θα χρησιμοποιηθούν από τη Huawei. Πάντως είναι ξεκάθαρο πως τα κινητά θα μπουν σε μία νέα εποχή καθώς οι τεράστιες ποσότητες αποθήκευσης θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για καταγραφή 4K βίντεο, μιας και τρία λεπτά εγγραφής 4K καταλαμβάνουν περίπου 1GB.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.