Έσοδα μόνο για video που έχουν προβολή άνω των 10,000 views πλέον στο Youtube

Πριν πέντε χρόνια περίπου το YouTube έκανε διαθέσιμο σε όλους το πρόγραμμα συνεργασίας του, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει ένα κανάλι και να ξεκινήσει άμεσα να κερδίζει χρήματα. Πλέον η εταιρεία ανέφερε ότι οι χρήστες θα μπορούν να κερδίζουν χρήματα μόνο αν φτάσουν τα 10.000 συνολικές θεάσεις.

Αφού ένα κανάλι ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό, τότε το YouTube θα εξετάσει σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας, ώστε να δώσει την έγκριση και να ξεκινήσει ο χρήστης να κερδίζει χρήματα.

Το YouTube αναφέρει ότι το συγκεκριμένο μέτρο χρησιμοποιείται για να εμποδίσει απατεώνες και χρήστες που καταπατούν την πολιτική της εταιρείας από το να έχουν κέρδη, όπως αναφέρεται στο YouTube blog.

«Σε μερικές εβδομάδες, θα προσθέσουμε και διαδικασία εξέτασης για νέους χρήστες που αιτούνται να μπουν στο πρόγραμμα. Αφού ξεπεράσουν τα 10.000 views, τότε θα εξετάσουμε την εκάστοτε περίπτωση.», αναφέρει ο Ariel Bardin, vice president of product management. «Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα εγκρίνουμε το κανάλι για το πρόγραμμα και θα μπορεί να χρησιμοποιήσει διαφημίσεις για το περιεχόμενό του. Αυτά τα μέτρα θα βοηθήσουν ώστε να έχουν κέρδη μόνο όσοι δημιουργοί δεν παραβαίνουν την πολιτική μας.»

Τέλος οι αλλαγές αυτές έχουν ξεκινήσει να ισχύουν και όσοι χρήστες έχουν έχουν ήδη κανάλια με λιγότερα από 10.000 views και κατάφεραν με αυτό τον τρόπο να κερδίσουν κάποια χρήματα, θα μπορούν να τα κρατήσουν όμως δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν άλλα

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.