Ετοιμάζεται το νέο Diablo;

Οι οπαδοί των RPG παιχνιδιών έχουν κάθε λόγο να χαίρονται αφού η Blizzard Entertainment αποκάλυψε πως ένα νέο project πάνω στο Diablo βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Η υπεύθυνη εταιρεία για την υλοποίηση του νέου παιχνιδιού, Irvine, που εδρεύει στην Καλιφόρνια και η οποία ‘έβγαλε’ τα Overwatch και Hearthstone, δημοσίευσε αγγελία όπου αναζητά να προσλάβει άτομα σε διάφορες θέσεις τα οποία θα ασχοληθούν αποκλειστικά πάνω στο νέο Diablo. Προς το παρόν αυτά είναι όλα και όλα που γνωρίζουμε μιας και δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νέο τίτλο και την περίοδο κυκλοφορίας του.

Το PC Gamer αναφέρει πως είτε θα κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουριο Diablo IV είτε ένα remake του Diablo II, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από 18 χρόνια, πουλώντας εκατομμύρια αντίτυπα και κερδίζοντας μια σειρά από βραβεία ενώ οι κριτικοί της εποχής είχαν μόνο καλά λόγια να πουν, κυρίως χάρη στο gameplay και στην ατμόσφαιρα του.

Το τελευταίο Diablo της σειράς, το Diablo IIII, κυκλοφόρησε το 2012 και έκτοτε λαμβάνει συνεχώς updates  για να κρατάει το ενδιαφέρον των παικτών.  Η εταιρεία επισήμως δεν έχει αναφέρει κάτι για το μέλλον της σειράς, αλλά πιθανότατα θα ακούσουμε κάτι για αυτό στο BlizzCon της Καλιφόρνια στις 2 Νοεμβρίου.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.