Φήμες αναφέρουν πως το νέο Bioshock είναι ήδη υπό εξέλιξη

Σύμφωνα με άρθρο του  Kotaku, μέσα σε άλλα αναφέρει πως ένα μυστικό στούντιο εργάζεται ήδη για ένα νέο παιχνίδι, το οποίο θα προστεθεί στη σειρά BioShock. Η ομάδα που το έχει αναλάβει, προσλαμβάνει ανθρώπους από όλη τη video game βιομηχανία  αλλά προς το παρόν όλα γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα.

Δεν αποτελεί έκπληξη πως η 2K θέλει να κυκλοφορήσει έναν ακόμη τίτλο για ένα από τα πιο αγαπημένα και επιτυχημένα franchises της αγοράς. Και δεδομένου ότι έχουν περάσει πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του BioShock Infinite, ο χρόνος για ένα ακόμη Bioshock φαντάζει ιδανικός

Η ομάδα που εργάζεται πάνω στο νέο BioShock είναι μικρή και περιβάλλεται από μυστικοπάθεια, οπότε θα περάσει αρκετό διάστημα μέχρι να ακούσουμε μια επίσημη ανακοίνωση η κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Είναι όμως ενδιαφέρον ποιος εργάζεται πάνω στο παιχνίδι μιας και ο Ken Levine, δημιουργός των προηγούμενων Bioshock, έχει εγκαταλείψει την Irrational Studios και ασχολείται με άλλα project στην Ghost Story Games.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.