Η Ubisoft ανακοίνωσε το Tom Clancy’s The Division 2

Το sequel του Tom Clancy’s The Division φαίνεται πως ετοιμάζεται, σύμφωνα με μια γερμανική επιχειρηματική ιστοσελίδα ειδήσεων.

Το άρθρο κάνει λόγο για ένα λογότυπο το οποίο έκανε την εμφάνισή του σε μια ιστοσελίδα της Ubisoft. Ο Julian Gerighty, διευθυντής της Massive Entertainment, ανέφερε ότι το στούντιο εργάζεται όντως πάνω στο Tom Clancy’s The Division 2. Η Massive Entertainment είναι επίσης υπεύθυνη και για ακόμα πέντε studios: Τα Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft Bucharest και Ubisoft Shanghai .

Δεν έχει καθοριστεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Division 2, ενώ δε γνωρίζουμε σε ποιες πλατφόρμες θα είναι διαθέσιμο, αν και η Massive Entertainment ανέφερε ότι για την ανάπτυξή του θα χρησιμοποιηθεί η Snowdrop Engine του αρχικούThe Division. Να υπενθυμίσουμε πως το Τom Clancy’s The Division  είχε κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου 2016, για PlayStation 4, Windows PC και Xbox One.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τοThe Division θα λάβει δύο ακόμα ενημερώσεις, με την πρώτη, ονόματι Crests, να κυκλοφορεί τον Ιούνιο όπου θα επιτρέπει στους παίκτες να ξεκλειδώνουν rewards στο Division 2.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι θα έχουμε στη φετινή E3 τον Ιούνιο.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.