Η Apple θέλει όλα τα μοντέλα iPhone να έχουν OLED οθόνες

Η Apple , σύμφωνα με το CNBC, φαίνεται πως θέλει να χρησιμοποιήσει την high-end τεχνολογία OLED στις οθόνες της για όλα τα νέα μοντέλα iPhone το επόμενο έτος.

Ο αμερικάνικος τεχνολογικός κολοσσός εξετάζει τη συγκεκριμένη υλοποίηση, ώστε η οθόνη των νέων iPhone να προβάλει εικόνες πιο φωτεινές και ευκρινέστερες σε σύγκριση με τις LCD οθόνες που χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή κατά κόρον από τους περισσότερους κατασκευαστές.

Πιο συγκεκριμένα, η Apple άρχισε πρόσφατα να σχεδιάζει τρία νέα μοντέλα iPhone για το επόμενο έτος και αποφάσισε πως όλα θα έχουν πάνελ OLED. Προς το παρόν, μόνο το iPhone X χρησιμοποιεί οθόνη OLED, ενώ το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus έχουν οθόνες LCD.

Να αναφέρουμε πως οι οθόνες OLED προσφέρουν όντως καλύτερες επιδόσεις γι’αυτό είναι και πιο ακριβές. Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως εμφανίζονται σε πιο ακριβά smartphone όπως το iPhone X.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.