Η ΕΑ ετοιμάζει το νέο Battlefield V

Το Battlefield V θα επαναφέρει τη δημοφιλή σειρά στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, για πρώτη φορά μετά το Battlefield 1943 του 2009, σύμφωνα με το GamesBeat. 

Πρόκειται για ένα εντελώς νέο παιχνίδι Battlefield και όχι ένα remaster του Battlefield 2. Η EA θα το αποκαλύψει σύντομα και θα κυκλοφορήσει πιθανότατα πριν το τέλος του έτους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Battlefield V

Το Battlefield I ήταν μια τεράστια επιτυχία για την EA. Πούλησε περισσότερους τίτλους από το Battlefield 4 καθώς μέχρι το Δεκέμβριο είχαν αγοράσει το παιχνίδι πάνω από 25 εκατομμύρια χρήστες. Οι fan ενθουσιάστηκαν με το γεγονός πως η σειρά επέστρεψε σε ένα ιστορικό περιβάλλον και αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα μοντέρνα στρατιωτικά παιχνίδια. Προς το παρον δεν υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες, πέρα του ότι το παιχνίδι θα παρουσιαστεί στο event που θα διοργανώσει η ΕΑ πριν από την Ε3 2018.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.