Η νέα κονσόλα της Atari θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο με νέο όνομα

Η Atari δήλωσε έτοιμη να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα τη νέα κονσόλα παιχνιδιών, η οποία πλέον έχει και νέο όνομα. Και ποιο είναι αυτό; Πείτε αντίο στο Ataribox και υποδεχθείτε το νέο Atari VCS.

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις λεπτομερείς προδιαγραφές ή την τιμή της διάσημης κονσόλας, αλλά είναι γνωστό πως ουσιαστικά  είναι ένας υπολογιστής με λειτουργικό Linux και επεξεργαστή x86 που μπορεί να παίξει τόσο ρετρό (συμπεριλαμβανομένων των κλασσικών τίτλων Atari) όσο και πιο σύγχρονα παιχνίδια.

Ο σχεδιασμός του θυμίζει το κλασικό Atari με το γνωστό joystick ενώ θα είναι διαθέσιμο για όσους επιθυμούν και με ξύλινο panel. Για το joystick δεν παίρνουμε όρκο καθώς οι τελευταίες διαρροές έκαναν λόγο για ένα χειριστήριο στο στυλ του Xbox.

Βασικά η νέα κονσόλα θα είναι ένα mid-range PC που θα μοιάζει με συσκευή Atari και θα είναι σε θέση να παίξει αξιοπρεπώς τα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια ενώ θα μπορεί να τρέξει διάφορες εφαρμογές όπως social media και video.

Οι τελευταίες φήμες αναφέρουν πως η τιμή του θα κυμαίνεται μεταξύ $250 έως $300, παρόλο που μπορεί να υπάρξουν διαφορετικά μοντέλα, οπότε η καλύτερη έκδοση μάλλον θα είναι και πιο ακριβή.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.