Η Nvidia θα κυκλοφορήσει μια οικονομική εκδοχή της GTX 1050

Ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία των GeForce GTX 1050 και GTX 1050 Ti, οι οποίες έκαναν πάταγο στην κατηγορία των οικονομικών καρτών, η Nvidia τελείως αθόρυβα κυκλοφόρησε μια νέα κάρτα γραφικών που συνδυάζει και τις δύο. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η GeForce GTX 1050 3GB εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα της εταιρείας χωρίς πολλές φανφάρες, παρά τις όποιες φήμες για πιθανή κυκλοφορία μιας νέας γενιάς GeForce μέσα στο καλοκαίρι.

Το site της Nvidia δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις τιμές ή τη διαθεσιμότητα της GeForce GTX 1050 3GB , αλλά ένας εκπρόσωπος ανέφερε ότι «θα κυμανθεί στην τιμή ζώνης παρόμοιων καρτών ανάλογης σύνθεσης». Η αρχική GTX 1050 2GB ξεκινά από τα 120€ στην Ελλάδα ενώ η GTX 1050 Ti από τα €175. Η GeForce GTX 1050 3GB θα κυκλοφορήσει μόνο μέσα από τους συνεργάτες της Nvidia, όπως οι EVGA, Zotac και Asus. Τα πρώτα μοντέλα ίσως τα δούμε στις αρχές Ιουνίου, σύμφωνα με την ίδια την Nvidia.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.