Η σειρά Narcos θα μεταφερθεί ως βιντεοπαιχνίδι σε υπολογιστές και κονσόλες

...και θα κυκλοφορήσει πιθανότατα μέσα στο 2019

Οι λάτρεις της δημοφιλούς σειράς Narcos, θα χαρούν όταν μάθουν πως η ιστορία του Pablo Escobar, που προβάλλεται αυτή τη στιγμή από το Netflix, θα μεταφερθεί ως ως βιντεοπαιχνίδι σε υπολογιστές και κονσόλες. Η παραγωγός εταιρεία του Narcos, Gaumont, έχει έρθει σε συμφωνία με την βρετανική εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Curve Digital για να διασκευάσει την τηλεοπτική σειρά. Η Curve Digital είναι η θυγατρική της Kuju, η οποία και θα αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της ανάπτυξης του παιχνιδιού, αν και είναι ακόμα άγνωστο το τι είδους παιχνίδι θα είναι.

Ο επικεφαλής της Kuju, Brynley Gibson δήλωσε μόνο ότι η ομάδα του «ανυπομονεί να δημιουργήσει ένα παιχνίδι που να ταιριάζει με την εκπληκτική ιστορία και την έντονη δράση της σειράς Netflix». Ο Tim Stephen, επικεφαλής νομικών και επιχειρηματικών υποθέσεων της Gaumont, δήλωσε ότι εμπιστεύεται τους προγραμματιστές και ότι θα δημιουργήσουν ένα παιχνίδι που θα ενθουσιάσει τους οπαδούς της σειράς και θα τους επιτρέψει να γνωρίσουν εις βάθος τους χαρακτήρες της σειράς.

Οι δύο πρώτες σεζόν του Narcos περιστρέφονταν γύρω από τον διαβόητο κολομβιανό βασιλιά των ναρκωτικών, Pablo Escobar, την οικογένειά του και την αυτοκρατορία κοκαΐνης που είχε στήσει. Η τρίτη σεζόν επικεντρώθηκε στους αντιπάλους του Escobar, και πιο συγκεκριμένα στο Cali Cartel, οπότε έχουμε μια ιδέα για το πού θα κινηθεί το παιχνίδι. Οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι το 2019 για PS4, Nintendo Switch, Xbox One και PC.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.