Νέα promo videos για το επερχόμενο Huawei P20 Pro

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν τα πρώτα renders για τα Huawei P20 Pro, P20 και P20 Lite, τα οποία αναμένεται να κάνουν δυναμική είσοδο στην αγορά των high end smartphones. H Huawei μάλιστα ετοιμάζεται να παρουσιάσει σε δύο εβδομάδες από σήμερα τη νέα ναυαρχίδα της για το 2018, το P20.

Τα Huawei P20 και P20 Pro είναι οι κορυφαίες εκδόσεις της σειράς και στον σχεδιασμό τους υπάρχει έντονη επίδραση του Apple iPhone X, κυρίως χάρη στην χαρακτηριστική εγκοπή στο επάνω μέρος της οθόνης. Μια δεύτερη σημαντική ομοιότητα είναι η τοποθέτηση κάθετα της διπλής (τριπλής στην περίπτωση του Pro) κάμερας, στο πίσω μέρος των συσκευών.

 

Η Huawei, σήμερα δημοσίευσε δύο promo videos.  Το πρώτο promo video έχει τίτλο «See Closer» και αναφέρεται στην υποστήριξη 3x zoom της συσκευής, η οποία θα διαθέτει 3 διαφορετικά είδη φακών: έναν RGB, έναν μονόχρωμο και έναν τηλεφακό (telephoto) για τον συνδυασμό όλων ώστε να έχουμε τη δυνατότητα 3x zoom . Το δεύτερο promo video είναι ονομάζεται «See Brighter» και μάλλον αναφέρεται στις δυνατότητες λήψεις selfie φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Οι τιμές για την Ευρώπη αναφέρεται ότι θα είναι 369 ευρώ για το Huawei P20 Lite, 679 ευρώ για το Huawei P20 και 899 ευρώ για το P20 Pro.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.