Νέα Galaxy J6, J8, A6 και A6+ από τη Samsung με Infinity Display

Η Samsung India κυκλοφόρησε προχθές τέσσερα νέα smartphones, τα Galaxy J6, J8, A6 και A6 + με οθόνη Infinity. Η βιομηχανία των κινητών όπως φαίνεται αλλάζει σιγά σιγά των σχεδιασμό των smartphones και στην mid-range κατηγορία, με την Samsung να πρωτοπορεί χάρη στο Infinity Design της για τις σειρές ‘A’ και ‘J’.

Το Infinity Design στα Galaxy J6, J8, A6 και A6 + αυξάνει σχεδόν κατά 15% την επιφάνεια της οθόνης χωρίς να αυξάνεται το συνολικό μέγεθος της συσκευής. Αυτό το καταφέρνει χάρη στα εξαιρετικά λεπτά bezels και στην μεταφορά του home button από φυσικό κουμπί σε touch button.

Και οι τέσσερις συσκευές έρχονται με την τεχνολογία Super AMOLED της Samsung για βαθύτερες αντιθέσεις και πιο ζωντανή εμπειρία στην προβολή video και φωτογραφιών. Επίσης, χάρη στην οθόνη Infinity της Samsung και τη νέα λειτουργία «Chat Over Video», ο χρήστης μπορεί να ‘τσατάρει’ εύκολα με τους άλλους χρήστες χωρίς να επηρεάζεται η αναπαραγωγή ενός βίντεο.

Το Samsung Galaxy J8 (2018) αναμένεται να κοστίζει €240, το Samsung Galaxy J6 (2018) περίπου €175 για την έκδοση 3GB + 32GB και περίπου €205 για την έκδοση 4GB/64GB ενώ για το Samsung Galaxy J4 (2018) δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια ενημέρωση για την τιμή του.

Τα Samsung Galaxy A6 (2018) και Galaxy A6 + (2018) κυκλοφορούν ήδη στην Ευρώπη με τιμές στα €299 και €369 αντίστοιχα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Galaxy J6, J8, A6

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.