Νέα gaming ακουστικά, πληκτρολόγιο και ποντίκι από την Creative

Η Creative ανακοίνωσε ότι τα ακουστικά Sound BlasterX H7 Tournament Edition και Sound BlasterX H5 Tournament Edition, το πληκτρολόγιο Vanguard K08 και το ποντίκι Siege M04 είναι η επίσημη πρόταση της Square Enix για το καινούριο FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION. Σε συνεργασία με την SQUARE ENIX, η Creative κυκλοφορεί ένα FFXV audio profile για το Sound BlasterX H7 Tournament Edition. Το FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION που κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα, διαθέτει επίσης ενσωματωμένο το Aurora Reactive Lighting System της Creative στο ίδιο το παιχνίδι.

Sound BlasterX H7 Tournament Edition with Officially Customized FFXV Audio Profile

Το Sound BlasterX H7 Tournament Edition (Η7Τ) με ενσωματωμένο USB DAC,ανακηρύσσεται ως ένα από τα επισήμως συνιστώμενα ακουστικά για το FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION. Το Η7Τ έρχεται με προσαρμοσμένο προφίλ ήχου για το παιχνίδι, ειδικά συντονισμένο από τους ίδιους τους προγραμματιστές του παιχνιδιού. Το ηχητικό αυτό προφίλ FFXV, θα φέρει στη ζωή τον όμορφα επεξεργασμένο κόσμο της Eos, όπως τον οραματίστηκαν οι αρχικοί δημιουργοί του παιχνιδιού. Οι χρήστες μπορούν απλά να κατεβάσουν το FFXV μέσω της νεότερης ενημέρωσης του λογισμικού BlasterX Acoustic Engine στον ιστότοπο της Creative.

Aurora Reactive Lighting System Fully Synchronized with FFXV On-screen Action

Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία FFXV με το σύστημα AuroraReactive Lighting της Sound BlasterX, το οποίο είναι επίσημα πιστοποιημένο να λειτουργεί με την Windows έκδοση του FINAL FANTASY. Ξεκινώντας με το μηχανικό πληκτρολόγιο Sound BlasterX Vanguard K08, το ενσωματωμένο σύστημα Aurora Reactive Lighting System στοχεύει στην επέκταση της εμπειρίας FFXV πέρα από τον υπολογιστή, διαχέοντας στο δωμάτιο τα 16,8 εκατομμύρια χρώματα RGB που προσφέρει. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε προσαρμοσμένα εφέ φωτισμού ειδικά σχεδιασμένα για να δουλεύουν με το FINAL FANTASY. Τα tailor-made φωτιστικά εφέ FFXV θα είναι προσεχώς διαθέσιμα και για άλλα προϊόντα στο περιβάλλον του Aurora Reactive.

[Δ.Τ]

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.