Νέα μοντέλα EliteBook από την HP

Η HP ανακοίνωσε σήμερα την ανανεωμένη σειρά φορητών υπολογιστών EliteBook που απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις και τμήματα IT, με την πιο ενδιαφέρουσα προσθήκη να είναι το κάλυμμα της κάμερας, δίνοντας έτσι μια πρόσθετη ασφάλεια στον χρήστη όταν έχει ανοιχτό το laptop.

Το κάλυμμα της κάμερας θα είναι διαθέσιμο σε ορισμένες εκδόσεις των EliteBook και πιο συγκεκριμένα στα 830, 840 και 850. Σε περίπτωση όμως που επιλέξετε οθόνη αφής, η HP αναφέρει πως τα λεπτά bezels της οθόνης δεν αφήνουν αρκετό χώρο για το κάλυμμα, οπότε δεν θα συμπεριλαμβάνεται.

Διάφορες εταιρείες κατά καιρούς έχουν παρουσιάσει καλύμματα για τις κάμερες των φορητών υπολογιστών τους. Η Lenovo το έκανε πρόσφατα σε μερικούς από τους ThinkPad φορητούς υπολογιστές της. Αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που το κάνει η HP και θα πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό χαρακτηριστικό ασφάλειας.

Στα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς EliteBook, τα bezel της οθόνης είναι λίγο πιο λεπτά ενώ το πιο σημαντικό στοιχείο είναι πως το μοντέλο των 14 ιντσών (840) θα περιλαμβάνει επιλογή για ξεχωριστή κάρτα γραφικών και συγκεκριμένα την Radeon RX 540 της AMD, η οποία προηγουμένως προσφέρονταν μόνο στο μοντέλο των 15 ιντσών (850). Το μοντέλο των 13 ιντσών (830) εξακολουθεί να έχει στο εσωτερικό του την ενσωματωμένη GPU της Intel. Η νέα σειρά φυσικά θα είναι εξοπλισμένη με τους επεξεργαστές όγδοης γενιάς της Intel ενώ η οθόνη θα έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα.

Τα τρία νέα μοντέλα EliteBook θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Φεβρουάριο, με τιμές που ξεκινούν από $ 1.029.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.