Νέες πληροφορίες από την Ubisoft για το Assassin’s Creed Origins

Στις 27 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει η νέα περιπέτεια της δημοφιλούς σειράς Assassin’s Creed, το Origins για Windows PC, Xbox One και PS4 ενώ θα δούμε και έκδοση 4K Ultra HD για το επερχόμενο Xbox One X. Η ιστορία τοποθετείται στην αρχαία Αίγυπτο την περίοδο των Πτολεμαίων το 59 π.Χ. Το βασίλειο αναμένεται να αναλάβει η Κλεοπάτρα, η οποία θα χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες της, εσάς δηλαδή, για να καταφέρει τους σκοπούς της. Απέναντί της έχει τον Ιούλιο Καίσαρα και την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, που απειλεί να εισβάλλει.

Ο πρωταγωνιστής μας, Bayek και η γυναίκα του η Aya θα είναι αυτοί που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων και θα προστατεύσουν τον λαό από την υποδούλωση των επίδοξων κυρίαρχων της Αιγύπτου, της Order of the Ancients. Πρόκειται για μια μυστική ομάδα, που έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλους τους τομείς της Αιγύπτου και εσείς θα πρέπει σιγά σιγά να τους δείξετε ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο: ο λαός και η ελευθερία.

Όπως όλα δείχνουν, η Ubisoft έχει δώσει όλα τα εφόδια στο Ubisoft Montreal studio για να μας δώσει το καλύτερο παιχνίδι της σειράς ως τώρα.

Το Assassin’s Creed Origins θα αποκτήσει 2 σημαντικά DLC packs, τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται στο season pass. Το «The Hidden Ones» θα είναι το πρώτο DLC pack και θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2018, λαμβάνοντας χώρα 3 χρόνια μετά τα γεγονότα του κεντρικού παιχνιδιού. Σε αυτό το DLC θα δούμε το Assassin Brotherhood να αντιμετωπίζει τις επεκτατικές ρωμαϊκές δυνάμεις, αλλά και μια αύξηση του level cap των παικτών.

Το δεύτερο DLC pack, «The Curse of the Pharaohs,» θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018 και θα επικεντρωθεί στην αιγυπτιακή μυθολογία.

Written by
Senior editor ειδικός σε θέματα hardware και software, παρέχει πληροφορίες και συμβουλές για να κρατάει ενημερωμένους τους αναγνώστες του

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.