Νέο Raspberry Pi 3 Model B+ με βελτιωμένα χαρακτηριστικά

Στην φετινή παγκόσμια ημέρα του ‘π’ ο οργανισμός Raspberry Pi κυκλοφόρησε  μια νέα έκδοση του δημοφιλούς Pi 3, το Raspberry Pi 3 Model B +. Ο μικροσκοπικός αυτός υπολογιστής είναι ταχύτερος και καλύτερος από κάθε προηγούμενη έκδοση, καθώς προσφέρει αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η τιμή του νέου Raspberry Pi 3 Model B + είναι ίδια με του προκατόχου του, στα $ 35. Η νέα πλακέτα βασίζεται στο προηγούμενο μοντέλο προσθέτοντας ταχύτερο επεξεργαστή, υψηλότερες ταχύτητες Wi-Fi και ταχύτερο Ethernet. Το μοντέλο B + διατηρεί υψηλότερες επιδόσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το προηγούμενο μοντέλο, χάρη στην καλύτερη ψύξη του.

Το Pi 3 Μοντέλο Β + διαθέτει επεξεργαστή 1.4GHz 64-bit Quad-core ARM Cortex A53 της Broadcom, υποστηρίζει ασύρματο τοπικό δίκτυο 802.11ac, σύνδεση Bluetooth 4.2 και υποστήριξη Gigabit Ethernet μέσω σύνδεσης USB 2.0 (που φτάνει τα 300Mbps) .

Το Pi 3 Μοντέλο B + είναι μεν ταχύτερο, αλλά καταναλώνει περισσότερη ισχύ και μπορεί να υπερθερμανθεί σε εργασίες που απαιτούν μεγάλη κατανάλωση ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι το τσιπ θα φτάσει ή και ξεπεράσει τους 70 ° C. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να αγοράσετε και έναν extra ανεμιστήρα και να τον τοποθετήσετε στο πίσω μέρος της πλακέτας.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή από το Raspberry Pi Foundation και το Amazon. Περισσότερες πληροφορίες για το Raspberry Pi 3 Μοντέλο B+ θα βρείτε στο επίσημο site του οργανισμού.

 

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.