Νέο trailer για το πολυαναμενόμενο Cyberpunk 2077

Το Cyberpunk 2077 είναι ένα first person open world RPG με την ιστορία του να εκτυλίσσεται στο μέλλον, και συγκεκριμένα στο μακρινό 2077, στη Night City της δυτικής ακτής της Αμερικής. Ο χαρακτήρας έχει την ονομασία V, ανεξαρτήτως επιλογής φύλου. Ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει την εμφάνιση του χαρακτήρα, τις ικανότητες που θέλει να αναβαθμίσει, την κλάση, αλλά και το ιστορικό του/της ενώ η CD Projekt Red, που αναπτύσσει το παιχνίδι, ανέφερε πως όλες οι παραπάνω επιλογές θα έχουν είτε θετικό είτε αρνητικό αντίκτυπο στη ροή της ιστορίας και στο gameplay.

Από πλευράς gameplay θα δούμε το γνωστό “bullet time” από το Max Payne ενώ θα υπάρχει διαθέσιμη και μία πληθώρα οχημάτων που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε απίθανες καταδιώξεις εναλλάσσοντας την κάμερα από first-person σε third-person.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως το παιχνίδι θα απευθύνεται σε ενήλικες, καθώς θα υπάρχουν πολλές σκηνές γυμνού περιεχομένου.

Το στούντιο αποκάλυψε παράλληλα ότι το παιχνίδι θα λάβει 3 DLCs και θα είναι 100% DRM-free στο PC.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες από τους κριτικούς που παρακολούθησαν σε ειδικό event στην E3 2018 ένα demo μίας ώρας, το Cyberpunk 2077 θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν τίτλο-σταθμό στα χρονικά του gaming. Η δυστοπική κοινωνία που απεικονίζει, η εμπνευσμένη από το Blade Runner post punk αισθητική του με τα ψηλά θηριώδη κτίρια γεμάτα neon επιγραφές, η δράση που θυμίζει Deus Ex με έμφαση στο shooting και το βάθος στο gameplay του, δημιουργούν ένα σύνολο που ίσως αφήσει εποχή.  Όλοι οι δημοσιογράφοι που παρακολούθησαν το demo έμειναν εντυπωσιασμένοι, μεταφέροντας διθυραμβικά σχόλια στη φετινή E3 2018.

Για την ώρα η CD Projekt Red δεν έχει δώσει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά όπως είπε «θα δούμε το παιχνίδι, πολύ, πολύ σύντομα«.

Written by
Senior editor ειδικός σε θέματα hardware και software, παρέχει πληροφορίες και συμβουλές για να κρατάει ενημερωμένους τους αναγνώστες του

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.