Νέος εύκολος τρόπος εύρεσης εργασίας μέσω του Google for jobs

Η Google χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες της τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης για να βελτιώσει τα αποτελέσματα αναζήτησης, να μεταφράσει γλώσσες και να μας βοηθήσει να διαχειριζόμαστε καλύτερα το πλήθος των εισερχομένων μηνυμάτων του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου.

Πλέον, ο τεχνολογικός κολοσσός θέλει να εκμεταλλευτεί τις συγκεκριμένες τεχνολογίας για τη δημιουργία μιας σελίδας όπου οι χρήστες θα αναζητούν θέσεις εργασίας, με το όνομα Google for Jobs. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Google για να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες εργασίας θα μπορούν να γράψουν τη θέση και την τοποθεσία που τους ενδιαφέρει και αυτομάτως να τους παρουσιάζεται μια λίστα αποτελεσμάτων.

Η μηχανική μάθηση θα χρησιμοποιείται ώστε να ταξινομεί τα αποτελέσματα αναζήτησης και να κατηγοριοποιεί τον τύπο των εργασιών. Οι διαθέσιμες θέσεις που θα εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης θα παρέχονται από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες εύρεσης εργασίας όπως  LinkedIn, Monster, Glassdoor, Facebook κα. Επίσης, οι εταιρείες που θα ενημερώνουν τους ιστότοπούς τους με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας αυτομάτως θα εμφανίζονται και στη μηχανή της Google.

Η Google, ανέφερε στο blog της πως η μηχανή αναζήτησης θέσεων εργασίας έχει σχεδιαστεί για να «βοηθήσει τόσο τους αιτούντες εργασία όσο και τους εργοδότες».

Προς το παρόν η συγκεκριμένη μηχανή αναζήτησης είναι διαθέσιμη μόνο στις Η.Π.Α. για desktop και κινητά. Θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες μέσα στη χρονιά χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.