Ο νέος iMac Pro είναι ο ισχυρότερος Mac που έχει φτιάξει η Apple

Ο πανίσχυρος νέος iMac Pro παρουσιάστηκε από την Apple στο πλαίσιο του φετινού ετησίου συνεδρίου προγραμματιστών της  WWDC 2017. Ο iMac Pro απευθύνεται στους επαγγελματίες χρήστες, από video editors και 3D animators σε μουσικούς, software developers και επιστήμονες οι οποίοι αναζητούν την απόλυτη δύναμη από το Mac τους.

Η εσωτερική ψύξη είναι πολύ πιο βελτιωμένη χάρη στη διπλή ρύθμιση φυγοκεντρικού ανεμιστήρα. Το iMac Pro δίνει την επιλογή για Intel Xeon με έως και 18 πυρήνες, ενώ υπάρχουν και πιο οικονομικές εκδόσεις με 8 και 10 πυρήνες. Επίσης μπορείς να μπει μνήμη έως 128GB ECC RAM και σκληρός δίσκος έως 4TB SSD (3GB/s).

Τα γραφικά είναι workstation-grade – Radeon Vega με έως 16GB VRAM. Προσφέρει έως 11 TFLOPS σε single precision και 22 TFLOPS σε half precision.

Όλα αυτά, στο γνώριμο “αλουμινένιο περιτύλιγμα” με την 5K οθόνη 27 ιντσών (φωτεινότητα 500 nits) και σε συνδυασμό με ένα νέο σύστημα θερμικής αρχιτεκτονικής για απόλυτες επιδόσεις χωρίς υψηλές θερμοκρασίες!

Ο iMac Pro είναι ο πρώτος Mac με ενσωματωμένο 10Gb Ethernet και 4x Thunderbolt θύρες, 1080p FaceTime και θύρα UHS-II.

Χρωματικά αναμένεται σε Space Gray, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά σε desktop PC της Apple και μαζί του έρχονται τα Magic Keyboard, Magic Trackpad 2 και Magic Mouse.

Το νέο iMac Pro θα ξεκινήσει να φτάνει στα καταστήματα από τον Δεκέμβριο του 2017 με τιμή που θα ξεκινάει από τα $4.999.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.