Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο Battlefield V

Η DICE και η ΕΑ αποκάλυψαν το νέο Battlefield V με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως o νέος τίτλος της δημοφιλούς σειράς θα μεταφέρει το πεδίο των μαχών στο σκηνικό του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Το Battlefield 5 θα περιέχει ένα νέο co-op mode που ονομάζεται Combined Arms όπου θα παίξετε σε μια ομάδα των τεσσάρων ατόμων, έχοντας τον ρόλο ενός αλεξιπτωτιστή. Η δουλειά σας, μαζί με τους συμπαίκτες σας θα είναι να πηγαίνετε πίσω από τις γραμμές του εχθρού, και να παραμείνετε εκεί μυστικά μέχρι ολοκληρώσετε τα objectives.

Η EA ανακοίνωσε επίσης ότι στο Battlefield 5 δεν θα υπάρχει το Premium Pass, κυκλοφορώντας το post-content δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες δεν θα πληρώνουν πλέον για modes και για extra περιεχόμενο.

Το Battlefield V θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα για PlayStation 4, Windows PC και Xbox One. Τα μέλη των υπηρεσιών Origin και EA Access θα έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι από τις 11 Οκτωβρίου 2018, οι κάτοχοι της Deluxe Edition από τις 16 Οκτωβρίου, ενώ η Standard Edition θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 19 Οκτωβρίου.

View post on imgur.com

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.