Πρώτες πληροφορίες για το Galaxy S9 της Samsung

Η Samsung σχεδιάζει να αποκαλύψει το Galaxy S9 στο Mobile World Congress τον επόμενο μήνα. Παρόλο που το Galaxy S8 βελτίωσε τα χαρακτηριστικά της κάμερας, το design του Galaxy S9 φημολογείται πως θα είναι σχεδόν το ίδιο με τον προκάτοχό του. Ήδη το VentureBeat δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν απ’ ό,τι φαίνεται πώς θα είναι τα επόμενα Galaxy S9 και Galaxy S9+. Το μπροστινό μέρος και των δύο συσκευών μοιάζει παρόμοιο με αυτό του Galaxy S8, η οθόνη παραμένει bezeless ενώ το πλαϊνό κουμπί Bixby θα υπάρχει και στα νέα μοντέλα.

Περνώντας στα χαρακτηριστικά του, η οθόνη θα είναι 5.8 ιντσών με επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon 845, 4GB RAM και χωρητικότητα 64GB. Το S9+ εικάζεται πως θα έχει οθόνη 6.2 ιντσών, 6GB RAM και 128 GB χωρητικότητα. Οι βελτιώσεις στην κάμερα αφορούν την δυνατότητα επιλογής μεταξύ f/2.4 και f/1.5 διαφράγματος της κύριας κάμερας των 12 megapixel.

Επίσημα δεν υπάρχουν φωτογραφίες από το πίσω μέρος του S9. Παρόλα αυτά το VentureBeat υποστηρίζει ότι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται κάτω από την κάμερα και όχι δίπλα της όπως στο S8. Αυτή η αλλαγή σημαίνει πως θα βρίσκεται σε μία πιο φυσική και βολική θέση για τον χρήστη.

Και στα δύο μοντέλα η μπροστινή (selfie) κάμερα θα είναι 8 megapixel ενώ στο κάτω μέρος των συσκευών θα βρίσκονται στερεοφωνικά ηχεία. Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει τα Galaxy S9 και S9+ τον επόμενο μήνα με κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα στις 16 Μαρτίου.

 

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.