Στην αρχαία Ελλάδα το επόμενο Assassin’s Creed;

Μέχρι τώρα, οι fans της σειράς Assassin’s Creed είχαν συνηθίσει στις διαρροές που προηγούνταν των επίσημων ανακοινώσεων πριν από την κυκλοφορία κάθε παιχνιδιού της σειράς. Φαίνεται πως ούτε το επόμενο Assassin’s Creed  θα ξεφύγει από αυτήν την παράδοση καθώς οι πρώτες φήμες από διάφορες πηγές που συνδέονται με την Ubisoft, αναφέρουν πως το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα μας ταξιδέψει στην αρχαία Ελλάδα.

Φυσικά μιλάμε ακόμα για φήμες οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι ότου επιβεβαιωθούν. Και παλαιότερα υπήρξαν αναφορές πως το Assassin’s Creed Origins θα λάμβανε χώρα στην Ελλάδα αλλά τελικά επιλέχθηκε η Αίγυπτος.

Αν θέλουμε να σπεκουλάρουμε λίγο παραπάνω, ο art director της σειράς, Raphael Lacoste, ο οποίος εργάστηκε και στο Origins, δημοσίευσε στο Twitter μία φωτογραφία από ένα πρόσφατο ταξίδι του στην Ελλάδα :

Το επόμενο Assassin’s Creed είναι προς το παρόν προγραμματισμένο για κυκλοφορία το φθινόπωρο του 2019.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.