Νέο Surface Pro tablet της Microsoft με Kaby Lake και Surface Pen

Η Microsoft πραγματοποίησε σήμερα μια εκδήλωση στη Σαγκάη και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η εταιρεία αποκάλυψε το νέο της tablet Microsoft Surface Pro. Το νέο Surface είναι το γρηγορότερο μοντέλο από όλα τα προηγούμενα και έχει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από ποτέ.

Αυτή είναι η πέμπτη γενιά του Surface Pro Tablet, αλλά δεν ονομάζεται Surface Pro 5. Αντιγράφοντας την κίνηση της Apple, που μετά το 4ης γενιάς iPad σταμάτησε να αριθμεί τα μοντέλα της, έτσι και η Microsoft ονόμασε το νέο της tablet Surface Pro.

Το νέο Surface διαθέτει επεξεργαστές Intel Core 7ης γενιάς (Kaby Lake) και πιο συγκεκριμένα μια budget έκδοση με επεξεργαστή Core m3, δύο Core i5 μοντέλα και τρία Core i7. Η Microsoft δήλωσε ότι το επερχόμενο Surface Pro είναι 2.5 φορές πιο γρήγορο από το Surface Pro 3.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι επεξεργαστές Core m3 και Core i5 χρησιμοποιούν passive cool για την ψύξη τους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν εσωτερικό ανεμιστήρα. Το Surface Pro με τον επεξεργαστή i7 περιλαμβάνει ένα ανεμιστήρα ψύξης αλλά η Microsoft αναφέρει ότι δεν ξεπερνά τα 18dB, πράγμα που καθιστά το tablet αθόρυβο.

Το νέο Surface Pro προσφέρει επίσης τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας με 13,5 ώρες, που είναι κατά 50% περισσότερη διάρκεια από το προηγούμενο Surface Pro.

Προφανώς, το νέο Surface Tablet είναι μικρότερο και ελαφρύτερο από τα προηγούμενα μοντέλα. Η Microsoft δήλωσε ότι κατάφερε να χωρέσει τον επεξεργαστή, τη μνήμη, τον σκληρό δίσκο SSD, τη μητρική κάρτα και την οθόνη TouchSpeed ​​12,3″ 267ppi σε μια συσκευή πάχους 8,5mm. Χαριτολογώντας οι υπεύθυνοι του Surface Pro έλεγαν πως η τσάντα που θα μεταφέρει το Surface Pro θα είναι πιθανότατα βαρύτερη από την ίδια τη συσκευή που ζυγίζει 770gr.
Η Microsoft σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει και μια LTE έκδοση αργότερα αυτό το έτος, το οποίο δεν θα είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από τις άλλες εκδόσεις .

Η Microsoft προσφέρει επίσης και το Surface Dock, το οποία διαθέτει επιπλέον θύρες USB και δύο εξόδους βίντεο για οθόνες 4Κ.

CPU Μνήμη Χωρητικότητα Τιμή
Core m3 4GB 128GB $800
Core i5 4GB 128GB $1,000
Core i5 8GB 256GB $1,300
Core i7 8GB 256GB $1,600
Core i7 16GB 512GB $2,200
Core i7 16GB 1TB $2,700
Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.