Οι πρώτες πληροφορίες για τα Sony Xperia XZ2 και Xperia XZ2 Compact

Μόλις χθες κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που δείχνει το Sony Xperia XZ2 Compact με τις πρώτες πληροφορίες για τις προδιαγραφές του να καταφθάνουν, μαζί με αυτές του μεγαλύτερου Sony Xperia XZ2.

Η ιστοσελίδα Swedroid.se ισχυρίζεται ότι σύμφωνα με μια πηγή, το Sony Xperia XZ2 έχει οθόνη 5,8 ιντσών με λόγο διαστάσεων 18: 9, ενώ το Sony Xperia XZ2 Compact έχει οθόνη 5 ιντσών με αναλογία 18: 9 και ανάλυση FHD +.

Τα bezels θα είναι προφανώς αρκετά λεπτά, με το XZ2 Compact να είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος με τα κινητά προηγούμενων γενιών, όπως το Xperia XZ1 Compact, παρά την μεγαλύτερη του οθόνη.

Και τα δύο τηλέφωνα θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass 5 για να προστατεύσουν τις οθόνες τους, θα έχουν chipset Snapdragon 845, 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθήκευσης, με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

Για το Sony Xperia XZ2 η τιμή πώλησης αναμένεται περίπου στα $985 και για το Xperia XZ2 Compact περίπου $740. Εάν ισχύσουν οι τιμές, αυτό σημαίνει πως το νέο XZ2 θα ελαφρώς φθηνότερο από το Samsung Galaxy S9.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.