Τι γνωρίζουμε για το Galaxy Note 9 της Samsung

Η Samsung είχε ανακοινώσει ήδη από τον Οκτώβριο του 2017 το Galaxy Note 9, ωστόσο, από τότε δεν έχει αποκαλύψει και πάρα πολλά για την επερχόμενη συσκευή της.

Δυστυχώς, οι φήμες που κυκλοφορούν εκεί έξω δεν έχουν να αποκαλύψουν και πολλά για το Galaxy Note 9. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για ορισμένα χαρακτηριστικά που ίσως δούμε στη νέα ναυαρχίδα της Samsung.

1.Το Galaxy Note 9 θα έχει έναν αόρατο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο κάτω από την οθόνη.

Αυτή είναι ίσως και η πιο εντυπωσιακή πληροφορία που αιωρείται στο διαδίκτυο για το Galaxy Note 9 μέχρι στιγμής. Διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένου και του αξιόπιστου leaker «Ice Universe», αναφέρουν πως όντως το Galaxy Note 9 θα περιλαμβάνει έναν αόρατο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

Αν και το κορεατικό site ‘The Investor’ δεν υποστηρίζει αυτές τις φήμες, λέγοντας πως «δεν αναμένεται, ωστόσο, να εμφανιστεί ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη«.

2. Νέο User Interface

Το νέο Galaxy Note 9 θα έχει ένα εντελώς καινούργιο UI ονόματι «Crown UX» με υψηλές επιδόσεις και ενεργειακές αντοχές.

Δεν είναι όμως ξεκάθαρο αν το Crown UX θα αποτελέσει μια σημαντική ανανέωση του τωρινού Experience UX που χρησιμοποιεί η Samsung στο Galaxy S9. Το UI των Galaxy Note είναι συνήθως λίγο διαφορετικό από αυτό των Galaxy S για να εξυπηρετεί καλύτερα τις εφαρμογές που σχεδιάζονται για να υποστηρίζουν το στυλό S-Pen.

3. Η Samsung δήλωσε ότι το S-Pen θα βελτιωθεί

Η Samsung δήλωσε ότι θέλει να βελτιώσει το S-Pen στο Galaxy Note 9 χωρίς να αναφέρει κάποια συγκεκριμένα στοιχεία, πέρα του ότι θα έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο το οποίο θα επιτρέπει μέχρι και τηλεφωνικές κλήσεις.

4. Μεγαλύτερη μπαταρία

Το Galaxy Note 9 θα τροφοδοτείται με μπαταρία χωρητικότητας 3.850 mAh σε σύγκριση με την μπαταρία των 3.300 mAh στο Galaxy Note 8. Αυτή η πρόσθετη χωρητικότητα μπορεί να μην αυξήσει αρκετά την αυτονομία του κινητού, θα προσθέσει όμως κάποιες ώρες παραπάνω στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

5. Βελτιωμένη κάμερα

Ένα από τα highlights του Galaxy Note 9 θα είναι προφανώς η αναβαθμισμένη του φωτογραφική μηχανή, με διπλό φακό όπως το Galaxy Note 8 και το Galaxy S9 και ίσως μερικές ακόμα βελτιώσεις στην ποιότητα των φωτογραφιών.

6. Bixby 2.0.

Η Samsung δήλωσε στο ZDNet ότι πιθανότατα θα παρουσιάσει μια νέα και βελτιωμένη έκδοση του Bixby με τις βελτιώσεις να περιλαμβάνουν μια πιο φυσική φωνή του βοηθού, με μεγαλύτερη διαθεσιμότητα σε άλλες έξυπνες συσκευές όπως τηλεοράσεις, συσκευές, και έξυπνα ηχεία. Το ελπίζουμε μιας και το Bixby βρίσκεται αυτή τη στιγμή πολύ πίσω σε σύγκριση με την Alexa του Amazon και το Google Assistant.

Η γενικότερη αίσθηση είναι πως η Samsung θα ανακοινώσει το Galaxy Note 9 νωρίτερα σε σχέση με το περσινό Galaxy Note 8, πιθανότατα μέσα στον Ιούλιο ή τον Αύγουστο. Για να δούμε, θα μπορέσει το Galaxy Note 9 να συναγωνιστεί το πολυαναμενόμενο iPhone X Plus που αναμένεται τον Σεπτέμβριο από την Apple;

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.