Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής χρειάζεται τη βοήθειά μας για να συνεχίσει τη λειτουργία του

Ελάτε να ενισχύσουμε τη δράση του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής, που εδώ και 10 χρόνια προσφέρει γνώσεις και διατηρεί εκατοντάδες εκθέματα που τα παλιότερα χρονολογούνται από τα τέλη της δεκαετίας του ’70. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε το πρώτο Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής να συνεχίσει το έργο του και να το αναπτύξει περαιτέρω, ούτως ώστε ακόμη περισσότεροι να γνωρίσουν την ιστορία της πληροφορικής και της σύγχρονης κοινωνίας της πληροφορίας την οποία διανύουμε.

Γιατί να ενισχύσετε το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής

Η λειτουργία του Μουσείου στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε ιδίους πόρους, καθώς και στις προσπάθειες εθελοντών.

Επίσης:

  • Δεν είναι υπό την αιγίδα κανενός ιδρύματος ή δημόσιου φορέα μέχρι σήμερα
  • Δεν  έχει χρηματοδοτηθεί από κανέναν δημόσιο φορέα, ίδρυμα και δεν έχει δεχτεί οποιαδήποτε πολιτιστική χορηγία
  • Οι πόροι του βασίζονται στους επισκέπτες του και στις χορηγίες ιδιωτών, από έσοδα εισιτηρίων και εκδηλώσεων, όπως επίσης και από την ετήσια συνδρομή των φίλων του Μουσείου (ιδιωτών που θέλουν να ενισχύσουν το έργο του).

Στόχος αυτής της ενέργειας, είναι να καλυφθεί μέρος των λειτουργικών εξόδων του Μουσείου, η απόκτηση και αναβάθμιση τεχνολογικού υλικού, καθώς και εγκατάσταση ευκολιών πρόσβασης για ΑΜΕΑ.

Επίσης, με τη συνεισφορά σας θα βοηθήσετε το Μουσείο να καλύψει τα έξοδα της συντήρησης του χώρου του και την απόκτηση έμμισθου μόνιμου προσωπικού για να συνεχίσει την συλλογή και την αποκατάσταση μοναδικών ιστορικών συστημάτων και εντύπων που αποτυπώνουν την ιστορία και συντέλεσαν στην εξέλιξη της πληροφορικής.

Περισσότερες πληροφορίες για την προσπάθεια ενίσχυσης του Μουσείου Πληροφορικής θα βρείτε εδώ.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.