Το Facebook Messenger Lite προσφέρει πλέον και βιντεοκλήσεις

Το Messenger Lite, που είναι σχεδιασμένο για τηλέφωνα χαμηλών επιδόσεων με αργές συνδέσεις στο διαδίκτυο, μπορεί πλέον να ανταγωνιστεί τον κλασικό Facebook Messenger προσφέροντας αυτό που σε όλους έλειπε. Τη δυνατότητα video chat. Η αναβαθμισμένη έκδοση με την προσθήκη της νέας λειτουργίας έρχεται σε πρώτη φάση σε Android συσκευές.

Βοηθάει και το γεγονός πως οι συσκευές χαμηλών επιδόσεων είναι πιο ικανές από ό, τι το 2015, όταν ξεκίνησε το Messenger Lite.

Η νέα λειτουργία λειτουργεί ακριβώς όπως θα την περίμενε κανείς, ακόμη σε μια χαμηλή ή έστω, υποφερτή σύνδεση: ανοίγετε μια συνομιλία ή επιλέγετε μια επαφή για να μιλήσετε, στη συνέχεια, αγγίζετε το εικονίδιο της βιντεοκάμερας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Εναλλακτικά, μπορείτε και να μεταβείτε από μια ηχητική κλήση σε βίντεο πατώντας το εικονίδιο ενώ βρίσκεστε ήδη στη γραμμή.

Messenger Lite Video Chat

Posted by Messenger on Dienstag, 6. März 2018

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.