Το Facebook Stories «έπιασε» τους 150 εκατομμύρια χρήστες

...και ο Zuckerberg βρήκε την ευκαιρία να βάλει και εκεί διαφημίσεις

Μετά από 14 μήνες λειτουργίας του, το Facebook Stories ανακοίνωσε ότι 150 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν αυτόν τον…Snapchat Stories κλώνο. Και τώρα ήρθε η ώρα το Facebook να βγάλει κάποια χρήματα από αυτό. Οι διαφημίσεις του Facebook Stories θα προβάλλονται δοκιμαστικά στις Η.Π.Α., το Μεξικό και τη Βραζιλία.

Πιο συγκεκριμένα, θα είναι βίντεο διάρκειας 5 έως 15 δευτερολέπτων, τις οποίες οι χρήστες θα μπορούν να παραλείψουν, ενώ ο Mark Zuckerberg προειδοποίησε ότι πρέπει να λειτουργούν το ίδιο καλά όπως και στα feeds διαφορετικά θα βλάψουν το ίδιο το Facebook. Παρά την κριτική που έχει δεχθεί το Instagram Stories από τους χρήστες που θεωρούν πως οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές και περιττές, αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει το Facebook.

Για την ιστορία, το Instagram Stories άρχισε να προβάλλει διαφημίσεις μετά από πέντε μήνες όταν και έφτασε τους 150 εκατομμύρια χρήστες, σε σύγκριση με το Facebook Stories  που χρειάστηκε να περάσουν 14 μήνες μέχρι να φτάσει αυτόν τον αριθμό.

 

Written by
Senior editor ειδικός σε θέματα hardware και software, παρέχει πληροφορίες και συμβουλές για να κρατάει ενημερωμένους τους αναγνώστες του

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.