Το iPhone X: Το κινητό με τις περισσότερες πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2018

Το iPhone X κατάφερε να πετύχει τις περισσότερες πωλήσεις στο πρώτο τρίμηνο του 2018, σύμφωνα με νέα έκθεση, αποφέροντας στην Apple περισσότερα κέρδη από τα αναμενόμενα, αφού αρκετές ήταν οι αναφορές που έλεγαν πως το νέο high-end κινητό θα κάνει απογοητευτικές πωλήσεις κυρίως λόγω της υψηλής τιμής του.

Πιο συγκεκριμένα, η Apple πούλησε 16 εκατομμύρια iPhone X συσκευές από την αρχή του έτους έως και τις 31 Μαρτίου, σύμφωνα με μελέτη που δημοσίευσε το Strategy Analytics την προηγούμενη Πέμπτη. Το μερίδιο αγοράς ήταν 4,6% έναντι όλων των άλλων μοντέλων ενώ στη λίστα ακολούθησαν τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus της Apple, τα οποία πούλησαν 12,5 εκατομμύρια και 8,3 εκατομμύρια συσκευές αντίστοιχα.

Η Xiaomi, είδε το budget Redmi 5A να κάνει 5,4 εκατομμύρια πωλήσεις, ακολουθούμενο από το Galaxy S9 Plus της Samsung με 5,3 εκατομμύρια πωλήσεις αν και το τελευταίο κυκλοφόρησε στην αγορά πιο αργά σε σχέση με το iPhone X. Αναλυτές αναμένουν πως το S9 Plus θα κάνει τις περισσότερες πωλήσεις από οποιοδήποτε άλλο Android κινητό στο δεύτερο μισό του 2018.

 

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.