Το LinkedIn ξεπέρασε τους 500 εκατομμύρια χρήστες σε 200 χώρες

Τον περασμένο Δεκέμβριο ολοκληρώθηκε η εξαγορά του LinkedIn από τη Microsoft, η οποία να υπενθυμίσουμε ότι άγγιξε τα 26,2 δισ. δολ., και μέσω ενός άρθρου στο επίσημο blog το LinkedIn ανέφερε ότι η συνδρομητική του βάση ξεπέρασε τους 500 εκατομμύρια χρήστες.

Μέσα σε έξι μήνες πάνω από 30 εκατομμύρια νέοι χρήστες εγγράφηκαν στο μεγάλο κοινωνικό δίκτυο για επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων οι οποίοι προέρχονται από 200 χώρες και φαίνεται ότι το LinkedIn διατηρεί αυτή την αυξητική τάση τον τελευταίο καιρό.

Το LinkedIn φυσικά προσπαθεί να διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των χρηστών του κάνοντας μεγάλες αισθητικές αλλαγές πρώτα στην εφαρμογή για Smartphones αλλά και στην έκδοση για PC. Παράλληλα με τις αισθητικές αλλαγές έγιναν και αρκετές λειτουργικές αλλαγές στην σελίδα των νέων με δημοφιλείς ειδήσεις και άρθρα, το μεγάλο και προσοδοφόρο τμήμα με τις αγγελίες εργασίας, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 10 εκατ. αγγελίες και 9 εκατ. προφίλ εταιρειών.

Το LinkedIn επίσης δίνει μεγάλη έμφαση και στο περιεχόμενο είτε με τη δική του συντακτική ομάδα είτε μέσω του περιεχομένου που δημιουργούν οι χρήστες κάτι που μεταφράζεται σε πάνω από 100 χιλιάδες νέα άρθρα την εβδομάδα.

Το ίδιο άρθρο αναφέρει ότι κάθε νέα επαφή (connection) που κάνουμε στο κοινωνικό δίκτυο δίνει πρόσβαση σε 400 νέους επαγγελματίες για επαφές, σε 100 νέες εταιρείες και πάνω από 500 νέες θέσεις εργασίας ενώ παραθέτει και μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά:

 

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.