Το Myst 25th Anniversary Collection θα φέρει και τους εφτά τίτλους στα Windows 10

Το 2018 σηματοδοτεί την 25η επέτειο του εξαιρετικού point-and-click adventure Myst, και για να γιορτάσει το μεγάλο αυτό γεγονός η Cyan, ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι θα επανακυκλοφορήσει όλα τα παιχνίδια της σειράς μέσα στο έτος. Εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει ένα project στο Kickstarter για να υποστηριχθεί  αυτή η προσπάθεια, ενώ στο site αναφέρονται και λεπτομέρειες για τι αλλαγές αναμένεται να γίνουν.

Τα Myst, Riven και Myst 5: End of Ages υπάρχουν στο Steam και το GOG, αλλά τα Myst 3 και 4 για κάποιο λόγο δεν είναι διαθέσιμα. Η Cyan ανέφερε στο Kickstarter ότι συγκέντρωσε τα χρήματα που χρειάζονταν για να πάρει τα δικαιώματα όλων των τίτλων της σειράς.

Το πακέτο 25th Anniversary Collection θα περιλαμβάνει το Myst Masterpiece Edition, το Riven, το Exile, το Revelation και το End of Ages, καθώς και τα Uru: Complete Chronicles και RealMyst: Masterpiece Edition. Όλα θα ‘τρέχουν’ στα Windows 10 με τη βοήθεια του GOG αλλά δεν θα είναι remastered, οπότε μην περιμένετε και τα τρελά γραφικά, καθώς μιλάμε για παιχνίδια εικοσαετίας.

Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για αγορά ξεχωριστά από το Kickstarter, ώστε να μπορείτε να τα παραλάβετε ακόμα και αν δεν έχετε υποστηρίξει την καμπάνια. Και ενώ όπως είπαμε δεν θα είναι remastered, είναι πιθανό να δεχθούν κάποιο…λίφτινγκ.

Το project για το Myst 25th Anniversary Kickstarter θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 24 Μαΐου στο Kickstarter. Από τα $247.500 που ήταν ο αρχικός στόχος, αυτή τη στιγμή έχουν συγκεντρωθεί $772,949!.

Written by
Senior editor ειδικός σε θέματα hardware και software, παρέχει πληροφορίες και συμβουλές για να κρατάει ενημερωμένους τους αναγνώστες του

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.