Το remake του System Shock θα καθυστερήσει ακόμα δύο χρόνια

Πριν λίγους μήνες δημοσιεύσαμε πως η Nightdive Studios ετοιμάζει ένα remake του System Shock, το οποίο θα κυκλοφορούσε, με καθυστέρηση, στα μέσα του 2018. Σύμφωνα με άρθρο του tweaktown θα καθυστερήσει ακόμα δύο χρόνια με την κυκλοφορία του να αναμένεται πλέον το 2020.

Ποιος είναι ο λόγος αυτής της καθυστέρησης; Αυτό που συνέβη είναι πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να εμπλέκονται με το project, καταθέτοντας ο καθένας τις ιδέες τους, με αποτέλεσμα το νέο System Shock να γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που ξεκίνησε, δηλαδή ένα αυτούσιο remake χωρίς αλλαγές. «Η πρόθεσή μας είναι να μεταφέρουμε το παιχνίδι ακριβώς όπως ήταν, με όσο το δυνατόν περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του όσο πιο γρήγορα μπορούμεΗ προσδοκία μας είναι ίσως το 1ο τρίμηνο του 2020″, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη στο PC Gamer ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Nightdive, Stephen Kick. Ας ελπίσουμε από τη μεριά μας πως θα αξίζει αυτή η αναμονή.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.