Το WhatsApp επιτρέπει να ξανακατεβάσετε διαγραμμένα αρχεία

Το WhatsApp πρόσθεσε  μια νέα λειτουργία στις τελευταίες του ενημερώσεις για τα Android κινητά, και συγκεκριμένα μεταξύ των ενημερώσεων 2.18.106 και 2.18.110. Κάθε φορά που κάποιος μας έστελνε μια εικόνα, βίντεο, GIF, φωνητικό μήνυμα ή ένα έγγραφο και μετά το διαγράφαμε μέσα από τον φάκελο του WhatsApp, δεν μπορούσαμε να το ξανακατεβάσουμε.

Πλέον το WhatsApp μας επιτρέπει να ξανακατεβάσουμε τα διαγραμμένα αρχεία μέσα από τους servers του. Αυτό σημαίνει πως θα συνεχίζει να αποθηκεύει τα αρχεία μας στους servers του και μετά τη λήψη τους. Όταν λοιπόν ένα αρχείο λαμβάνεται με επιτυχία, το WhatsApp δεν θα το διαγράφει, επιτρέποντας στους χρήστες να το κατεβάσουν ξανά σε περίπτωση π.χ που διαγράφηκε τυχαία από τον φάκελο όπου το WhatsApp αποθηκεύει τα αρχεία (sdcard / WhatsApp/).

Τα αρχεία που στάλθηκαν παλιά και διαγράφηκαν δεν μπορούν να ανακτηθούν γι’ αυτό και η εφαρμογή μας προτρέπει να ζητήσουμε από τον αποστολέα να τα ξαναστείλει.

Για να κατεβάσετε τα διαγραμμένα αρχεία, είναι πολύ σημαντικό να μην διαγράψετε τη συνομιλία που είχατε με τον αποστολέα στο WhatsApp, διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η λήψη τους. Η συγκεκριμένη λειτουργία δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμη για τους  χρήστες του iOS, πιθανώς επειδή ο κατάλογος όπου το WhatsApp αποθηκεύει τα αρχεία δεν είναι εύκολα προσβάσιμος.

Written by
Senior editor ειδικός σε θέματα hardware και software, παρέχει πληροφορίες και συμβουλές για να κρατάει ενημερωμένους τους αναγνώστες του

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.