Το Youtube δοκιμάζει τη λειτουργία picture-in-picture και για τους υπολογιστές

Το YouTube δοκιμάζει τη λειτουργία picture-in-picture για υπολογιστές, σύμφωνα με το 9to5Google. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη για κινητά Android και iOS, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ελαχιστοποιούν το βίντεο που βλέπουν στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης τους, συνεχίζοντας της περιήγησή τους στο YouTube.

Το ίδιο ακριβώς θα γίνεται πλέον και για αυτούς που βλέπουν βίντεο στο Youtube από τον υπολογιστή τους. Θα μπορείτε κατά τη διάρκεια προβολής ενός βίντεο να κάνετε κλικ οπουδήποτε στο YouTube για να μεταφερθείτε σε έναν άλλο σύνδεσμο χωρίς αυτό να εξαφανιστεί. Αντ’ αυτού, το βίντεο θα ελαχιστοποιηθεί στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας και θα συνεχίσει να αναπαράγεται. Τα κουμπιά ελέγχου, όπως η αναπαραγωγή/παύση, η επανάληψη και η δυνατότητα παρακολούθησης του επόμενου βίντεο θα είναι εξίσου διαθέσιμα.

Δεν είναι σαφές εάν η συγκεκριμένη λειτουργία θα είναι δυνατή για όλους τους λογαριασμούς ή αν θα περιοριστεί μόνο για αυτούς που έχουν λογαριασμούς στο YouTube Red.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.