Το YouTube κάνει πιο εύκολο το live streaming μέσω υπολογιστή και κινητών

Η νέα λειτουργία live streaming του YouTube για τον Chrome είναι πλέον διαθέσιμη για να τη δοκιμάσετε. Με αυτή τη δυνατότητα οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα μια ζωντανή ροή από τον υπολογιστή τους χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό. Η συγκεκριμένη λειτουργία αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και για τους υπόλοιπους browsers ενώ θα είναι διαθέσιμη και για επιλεγμένες συσκευές της Asus, της LG, της Motorola, της Nokia και της Samsung μέσα στους επόμενους μήνες. Αυτή τη λειτουργία του live streaming οι χρήστες του Instagram και του Facebook την απολαμβάνουν εδώ και καιρό.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση, απλώς μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του YouTube Live ή κάντε κλικ στο εικονίδιο της κάμερας στο πάνω μέρος του ιστότοπου και επιλέξτε «go live». Προτού μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε, το YouTube θα επαληθεύσει την ταυτότητά σας με έναν αριθμό τηλεφώνου ενώ θα χρειαστούν έως και 24 ώρες για να αποκτήσετε πρόσβαση στο live streaming.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το YouTube έχει ήδη δυνατότητα live streaming μέσω εφαρμογών για iOS και Android, αλλά τώρα η διαδικασία γίνεται πιο εύκολη και χωρίς την ανάγκη εξοπλισμού. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό σημαίνει πως περισσότεροι άνθρωποι μπορούν πλέον να μεταδώσουν κάποιο περιεχόμενο από τον υπολογιστή τους και να δημιουργήσουν κάτι πρωτότυπο.

Φυσικά, η όλη διαδικασία εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ποιότητα του νέου περιεχομένου. Το YouTube ανέφερε πως οι δημιουργοί που δοκιμάζουν το νέο εργαλείο, το χρησιμοποίησαν κυρίως για tutorials, για κριτικές προϊόντων και για να ενημερώνουν τους followers τους. Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνει έτσι.

Written by
Founder του pcbyte.gr με νέα, reviews και guides από από τον μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.