Νέο gameplay trailer για το Wolfenstein II: The New Colossus

Το Wolfenstein II: The New Colossus, που αποτελεί το sequel του Wolfenstein: The New Order (2014) θα κυκλοφορήσει τον φετινό Οκτώβριο, με την Bethesda να δημοσιεύει τρία ολοκαίνουργια gameplay videos.

Στον νέο τίτλο, ο κύριος πρωταγωνιστής της σειράς, William BJ Blazkowicz, ξύπνα από το κόμμα που βρισκόταν και ανακαλύπτει ότι οι Γερμανοί έχουν αποκτήσει την τεχνολογία που χρειάζονται για την κατασκευή τεράστιων ρομπότ.

Πέρα από τον William BJ Blazkowicz θα έχουμε την προσθήκη και νέων χαρακτήρων που θα προσφέρουν μια συναρπαστική εκδοχή στην ιστορία. Όπως αποκάλυψε ο Jen Matthies, δημιουργός του παιχνιδιου, για τις ανάγκες του παιχνιδιού έχουν δουλέψει πάνω 100 ηθοποιοί. Όσοι προβούν σε αγορά του Season Pass θα έχουν προσβάσεις σε DLC, The Adventure of Gunslinger Joe, The Diaries of Agent Silent Dead και τέλος The Amazing Deeds of Captain.

Το Wolfenstein II: The New Colossus θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC στις 27 Οκτωβρίου.

Written by
Senior editor ειδικός σε θέματα hardware και software, παρέχει πληροφορίες και συμβουλές για να κρατάει ενημερωμένους τους αναγνώστες του

Αφήστε ένα μήνυμα

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.